MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Pagi semalam, Jumaat 21/6/13, kami telah membuat lawatan rasmi bersama pegawai-pegawai KKLW ke Kg. Sempeneh, Batu Kurau, Taiping, Perak yang telah dipilih oleh KKLW sebagai salah satu lokasi penternakan lebah kelulut secara komersil di bawah program Desa Lestari. Tujuan lawatan adalah untuk berbincang, meninjau dan mengenal pasti kawasan strategik di sekitar kampung untuk menempatkan sarang koloni lebah kelulut. Terima kasih kepada JKKK Kg. Sempeneh yang diketuai oleh Hj. Mohd Zom dan Cikgu Mohd Nor yang telah memberi layanan dan kerjasama yang baik kepada kami. Alhamdulillah.

Dalam perjalanan balik ke Syamille Agrofarm Kuala Kangsar selepas bersolat Jumaat di Masjid Kg. Sempeneh, sempat lagi kami singgah di Kuala Sepetang untuk menikmati keenakan Mee Udang Special...hi..hi..rezeki jangan ditolak.
 

 


Leave a Reply