MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.

Alhamdulillah, semalam, Selasa 2/7/13, kami telah membuat lawatan rasmi bersama pegawai-pegawai KKLW ke Kg. Alor Limbat, Marang dan Kg Teluk Ketapang, Kuala Terengganu di Terengganu, yang juga telah dipilih oleh KKLW sebagai lokasi penternakan lebah kelulut secara komersil di bawah program Desa Lestari. Tujuan lawatan adalah untuk berbincang, meninjau dan mengenal pasti kawasan strategik di sekitar kampung untuk menempatkan sarang koloni lebah kelulut. Terima kasih kepada JKKK Kg Alor Limbat dan Kg Teluk Ketapang yang telah memberi layanan dan kerjasama yang baik kepada kami.

Setibanya di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Kuala Terengganu,
kami terus ke Kg Alor Limbat, Marang.
 

Kami berpeluang ke kebun buah salak kepunyaan Pak Su. Banyak buahnya dan sedap. Hi..hi..dapat lagi bawak balik seorang sebungkus sebagai buah tangan.
Selepas tu, kami terus ke Kg Teluk Ketapang, Kuala Terengganu.


Kami juga berkesempatan singgah di sebuah bengkel
industri pembuatan dan pembaikan kapal di sini.Haa...yang ni tak sah kalau tak bawak balik..otw ke lapangan terbang, singgah di kedai keropok lekor Bukit Tok Beng. Sistem kat sini jika nak beli keropok lekor, kena ambik no giliran di kaunter sebab orang ramai. Kan bagus tu....Leave a Reply