MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Dalam kajian yang dilakukan oleh sekumpulan penyelidik, dua sudu kecil madu asli yang pekat, berwarna coklat tua adalah lebih effektif daripada ubat batuk yang dibeli di kaunter dalam mengawal keterlaluan dan kekerapan batuk. Antioksidan dalam madu dan ciri-ciri antimikrobial boleh melegakan keradangan tisu tekak.

MADU KELULUT ASLI sangat kaya dengan kandungan antioksida, dengan itu ia berperanan melawan apa sahaja jangkitan yang menyebabkan simptom batuk dan selesema.

Kajian di MARDI menunjukkan madu kelulut mempunyai asid fenilpropanaoik, asid protocatechuik dan asid 4-hidroksifenilasetik yang tergolong dalam kumpulan asid fenolik bebas. Ia boleh bertindak sebagai antikanser, antitumor dan antioksidan untuk diserap dalam tubuh manusia.


Leave a Reply