MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.

Baru-baru ini Syamille Agro Farm telah menghantar sampel ke Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia untuk di analisa di makmal bagi mengetahui profil kandungan di dalam madu kelulut Syamille.

Alhamdulillah, keputusannya amat baik dan terbukti ianya amat berkhasiat untuk manusia dari sudut pemakanan dan kesihatan. Keputusan analisa makmal yang diperolehi ini juga membuktikan bahawa kandungan antioksida dalam madu lebah kelulut adalah amat tinggi berbanding spesis lebah madu biasa.

Ringkasan keputusan analisa makmal dilampirkan di sini


Untuk mengetahui khasiat madu kelulut Syamille, informasi boleh didapati dari posting sebelum ini di sini http://kelulutmalaysia.blogspot.com/search/label/Kesihatan


Leave a Reply