MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Alhamdulillah. Pada 23 Disember 2013 yang lalu, pihak FELCRA Berhad Kuala Lumpur yang diketuai oleh Tn. Hj. Mohd Fauzi bin Mohd Tahir (Pengurus Besar Kumpulan), bersama Pengarah dan Pegawai FELCRA Negeri Perak telah membuat lawatan rasmi ke Syamille Agrofarm bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut berkenaan dengan aktiviti ternakan lebah kelulut secara komersil. 

Selepas dari sesi taklimat dan perbincangan, ahli rombongan tidak melepaskan peluang menyedut dan merasai kesedapan madu kelulut segar, terus dari sarang. InsyaAllah, lanjutan dari pertemuan yang penuh bermakna ini akan menghasilkan manfaat buat kita semua. 

Terima kasih kepada pihak FELCRA yang sudi meluangkan masa melawat ladang kami dan memberikan sokongan kepada kami.
Leave a Reply