MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.SubhanAllah…ilmu Allah maha luas, dan setiap ilmu itu walaupun sekelumit yang kita dapat, insyaAllah boleh kita manfaatkan.

Alhamdulillah, kursus ternakan lebah kelulut hari pertama (21 Dis) dan kedua (22 Dis) untuk Program Desa Lestari anjuran Syamille-KKLW di Syamille Agro Farm & Resort Kuala Kangsar telah berjalan dengan lancar. Pada hari ke 2, para peserta ditunjukkan dan diajarkan kaedah penuaian madu dan propolis kelulut serta penyediaan sarang koloni lebah kelulut. 

Kursus kali ini adalah sesi terakhir untuk tahun 2013, di mana sebelum ini, hampir setiap hujung minggu, kursus ternakan kelulut diadakan. Alhamdulillah syukur, begitu ramai yang mendapat manfaat dari kursus ini. Dengan penuh semangat dan tanpa rasa jemu, kami mengendalikan kursus sebegini dengan niat menyampaikan ilmu yang sebaiknya demi agama, bangsa dan negara. Semoga semua insan yang terlibat, mendapat ilmu yang barakah. Amiin..

Kami sedang merangka jadual kursus ternakan kelulut 2014. InsyaAllah, akan dikeluarkan tidak lama lagi.

Klik gambar untuk imej lebih jelas


Leave a Reply