MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.

MOHD. Shafie Apdal (tiga dari kiri) melancarkan Koperasi Luar Bandar sambil disaksikan oleh Timbalannya, Datuk Alexander Nanta Linggi (dua dari kiri), Ketua Setiausaha Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Ibrahim Muhamad (empat dari kiri) dan kedua-dua Timbalan Ketua Setiausaha, Datuk Nursiah Arshad (kiri) serta Ahmad Zubir Abd. Ghani (dua dari kanan) di Kuala Lumpur, semalam.


KUALA LUMPUR 13 Jan. - Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah menyasarkan 2014 sebagai tahun membangunkan taraf kehidupan usahawan dan pelajar bumiputera ke tahap jauh lebih baik menerusi Pusat Perniagaan dan Pendidikan atau edubizpark.

Menterinya, Datuk Seri Mohd. Shafie Apdal berkata, edubizpark berkonsepkan sebuah pusat yang mempunyai institusi pendidikan seperti Mara dengan di sekelilingnya dipenuhi kedai-kedai runcit yang dikendalikan oleh usahawan dan pelajar bumiputera.

Mohd. Shafie berkata, satu lagi program baharu kementerian ialah menubuhkan Koperasi Luar Bandar (Koop Luar Bandar) khusus untuk warga kementerian tersebut yang masih berkhidmat dan tamat perkhidmatan.

Menurut beliau, koperasi itu yang hanya mengenakan yuran serendah RM30 akan dijalankan secara pembiayaan kredit dan berfungsi untuk aktiviti-aktiviti jimat cermat dan pinjaman, ternakan madu kelulut dan pusat peruncitan bagi produk luar bandar.
 


Leave a Reply