MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.

Alhamdulillah, kursus ternakan lebah kelulut hari pertama 11/5/13 untuk Program Desa Lestari anjuran Syamille-KKLW di Syamille Agro Farm & Resort Kuala Kangsar telah berjalan dengan lancar. Peserta kali ini seramai 28 orang yang mewakili Kg. Bujang Kedah, Kg. Bt.14 Tapah Perak dan Kg. Semelur Gerik Perak. Semua peserta begitu bersungguh-sungguh dan menunjukkan minat yang tinggi. Pada hari yang pertama ini semua peserta diberi ilmu pengetahuan dan pendedahan yang terperinci tentang lebah kelulut sehingga kepada aktiviti penyediaan sarang koloni, penternakan dan pemasaran. Kursus akan diteruskan pada hari kedua 12/5/13 dengan latihan praktikal di kawasan ladang ternakan kelulut Syamille Agro Farm. InsyaAllah.2 Comments

 1. Assalammualaikum.....,Nama saya Zainal & amat berminat untuk mengikuti kursus menternak kelulut, saya ingin tahu tarikh kursus akan datang dan yuran T/ kasih.

  ReplyDelete
 2. W'Salam En. Zainal.

  Mengikut perancangan, kursus seterusnya akan diadakan pada penghujung bulan Aug atau awal bulan September 2013.

  Pakej kursus: 2 hari 1 malam di syamille agrofarm kuala kangsar. Yuran RM800 seorang termasuk modul kursus, penginapan, makan dan minum. Hari 1: teori, Hari 2: praktikal.

  InsyaAllah. Harap maklum.

  ReplyDelete