MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Alhamdulillah, baru-baru ini Syamille Agrofarm & Resort telah menghadiri Seminar Agro-Pelancongan 2015 yang telah diadakan di Dewan Serbaguna Wisma Tani, Putrajaya. Seminar ini telah dirasmikan oleh YB Dato’ Sri Ismail Sabri bin Yaakob, Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani.

Terima kasih kepada Kementerian Pelancongan & Kebudayaan Malaysia dan Tourism Malaysia Perak yang telah memilih dan menjemput kami. Seminar yang begitu bermakna ini telah dihadiri oleh ramai pengusaha dalam bidang agro-pelancongan dari seluruh Malaysia.

Selain membangunkan produk agro-pelancongan, Syamille Agrofarm & Resort merupakan satu-satunya wakil yang mempromosikan perusahaan ternakan lebah kelulut dan produk berasaskan madu kelulut yang menjadi salah satu daya tarikan sepanjang seminar ini berlangsung. InsyaAllah Madu Kelulut Syamille akan maju kehadapan lagi.


Leave a Reply