MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Kali ini kami ke Negeri Sabah yang juga kenali sebagai "Negeri di Bawah Bayu". Pada 25 dan 26 April 2015 yang lalu, kami telah mengendalikan Kursus Asas Ternakan Lebah Kelulut anjuran Felcra Berhad Wilayah Sabah. Alhamdulillah, kursus teori dan praktikal telah dapat dilangsungkan dengan jayanya.

Sesungguhnya negeri Sabah kaya dengan flora dan fauna semulajadi yang berpotensi tinggi dalam bidang pengeluaran madu kelulut. Lokasi kursus yang terletak di kawasan Gunung Kinabalu amat nyaman sekali ditambah pula permandangan yang sangat cantik. Semoga usaha ini membuahkan hasil yang terbaik untuk rakyat Sabah khususnya peserta-peserta Felcra. Terima kasih kepada Felcra Berhad Wilayah Sabah dan selamat maju jaya. InsyaAllah.


2 Comments