MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.




Awal bulan ni, anak- anak tiba- tiba demam, mula- mula Aliyah, kemudian jangkit dengan Adam. Aliyah kebah lepas makan ubat demam & antibiotik. Kemudian sambung pulak dengan batuk. Adam makan masa pulak nak kebah demam, on- off dekat dua minggu. Bila makan ubat, kebah. Kemudian naik balik suhu badan. Kami bawak pergi jumpa Paediatrician, dicadangkan buat blood test, untuk rule out denggi terutamanya. Apatah lagi kawasan rumah kami memang high risk. Contruction sites sekeliling condo, memang syurga nyamuk! Alhamdulillah, it was not dengue. Doctor bagi different ubat demam, dan termasuk few ubat untuk batuk & selesema. So bergaduh la kami nak bagi ubat, dan seminggu makan ubat, batuk tak hilang jugak. Yang hilang ialah selera makan si Adam. Tidur je, dan minum air. Makan sikit tak habis, roti sekeping pun tak habis, nasi 2-3 suap je. Suhu badan pulak, ada masa memang naik, tapi saya stop beri ubat demam. Saya mandikan saja, dan make sure dia minum banyak air.

Bab batuk dan selesema pulak, dah give up rasa dengan ubat. Satu sebabnya saya malas nak berperang suap ubat. Yang kedua, tak gemar tengok Adam jadi lesu, baring je tengok tv. Cakap pun kurang haha! Jadi kami stop beri ubat batuk, cuba natural remedies. Pilihan utama semestinya madu asli, sesudu pagi dan sesudu malam sebelum tidur. Kami memang suka beli madu kelulut asli ni setiap kali balik kampung. Kami top up sebiji lagi kapsul minyak ikan. Selalunya beri sebiji saja waktu pagi, now beri pagi dan malam. AMAZINGLY malam pertama tu jugak, Adam tidur lena, tak berbunyi pun batuk sampai siang! Phewwww I thought it will take longer than that. Ternyata bila natural remedies itu benar- benar natural, memang berkesan. Alhamdulillah.



Leave a Reply