MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Alhamdulillah…Pada 1 & 2 Disember 2014, Seminar Keusahawanan Pembangunan Perniagaan Koperasi Bela Rakyat (KOBERA) anjuran Suruhanjaya Koperasi Malaysia Negeri Pahang telah berlangsung dengan jayanya bertempat di Bukit Gambang Resort City, Kuantan. Turut sama diadakan adalah Program Business Matching bagi projek Ternakan Kelulut di mana ceramah berkaitan peluang dan potensi ternakan kelulut telah disampaikan oleh Tuan Fahimee (MARDI), Tuan Hisyamudin (WENKT Vacation) dan Tn. Hj. Zulkifli (Syamille Agro Farm).

Di akhir program, majlis menandatangani MOU antara Jawatankuasa Penyelaras Koperasi Negeri Pahang (PENKOPP) yang diwakili oleh Dato’ Wan Bakri bin Wan Ismail dan SYAMILLE Agro Farm Sdn Bhd yang diwakili oleh Tn. Hj. Zulkifli Zambri telah diadakan sambil disaksikan oleh YB. Dato’ Hj. Shahiruddin b. Ab. Moin selaku Pengerusi Jawatankuasa Koperasi, Keusahawanan dan Kepenggunaan Negeri Pahang. MOU ini bertujuan mengadakan kerjasama perusahaan madu kelulut khususnya bagi pengembangan, penternakan dan perniagaan yang akan diusahakan oleh koperasi-koperasi di negeri Pahang.

 
 

 

 

 


Leave a Reply