MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Alhamdulillah… kursus pengenalan ternakan lebah kelulut pada 28 September 2014 di Syamille Agro Farm & Resort, Kuala Kangsar, Perak telah berjalan dengan lancar. Semoga para peserta dapat mengaplikasikan ilmu yang telah dipelajari dengan sebaiknya. InsyaAllah.

Klik gambar untuk imej lebih jelas.
2 Comments

  1. assalamualaikum.. saya berminat untuk menyertai program ini jika ia akan diadakan lagi pada masa depan.. jadi, sya ingin bertanya sama ada program sperti akan diadakan lagi nnti..

    ReplyDelete
  2. W'Salam. Tuan boleh hubungi pejabat kami di perak 057520209 untuk beri nama dan contact no. Kami akan hubungi tuan semula apabila jadual kursus berikutnya telah ada. harap maklum. Terima kasih.

    ReplyDelete