MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Alhamdulillah syukur. Dengan izin Allah swt, Ma’had Tahfiz An-Nuri yang terletak di Syamille Agrofarm & Resort, Kuala Kangsar, Perak telah beroperasi dengan lancar sejak beberapa tahun yang lalu dan sehingga kini beberapa orang pelajar telah melanjutkan pengajian ke Mesir.Dengan penuh rasa kesyukuran, kami mempelawa anak-anak dari seluruh Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk memohon kemasukan sebagai pelajar tahfiz bagi sesi 2014. Pelajar akan ditaja dan diuruskan sepenuhnya oleh pihak Syamille termasuk kos pengajian, asrama penginapan, makan minum, aktiviti riadah, pengangkutan dan sebagainya.

Syarat asas dan kelayakan permohonan adalah seperti berikut:
- Lelaki.
- Berumur 13 ~ 17 tahun.
- Golongan miskin, di mana ibu/bapa/penjaga tidak mampu menghantar anak ke  
  sekolah/madrasah.
- Anak yatim miskin.
- Anak-anak yang berminat menghafaz Al-Quran, bukan atas paksaan.
- Berakhlak baik.
- Mampu berdikari.
- Boleh membaca Al-Quran.
- Boleh menulis dan membaca tulisan jawi.

Kepada ibu/bapa/penjaga yang berhajat dan berminat, sila hubungi dan berurusan dengan Ustaz Muazzin 019-6090996 atau Ustaz Ajwad 017-6063032 untuk mendapatkan maklumat lanjut dan menetapkan tarikh temuduga.

Terima kasih kami ucapkan kepada semua pengunjung, pembeli dan pelanggan setia produk keluaran kami. Insya-Allah, tuan-puan akan beroleh pahala dan keberkatan yang berpanjangan daripada Allah swt kerana sebahagian daripada hasil jualan tersebut akan digunakan ke arah amalan sedekah jariah bagi menampung perbelanjaan pelajar di Ma’had Tahfiz An-Nuri. Pada waktu tertentu, pelajar tahfiz ini juga akan membacakan 30 juzuk Al-Quran dan doa-doa syifa’ secara berjemaah ke atas produk madu kelulut dan propolis Syamille.

Semoga Allah swt memberkati dan memudahkan usaha kita semua. Aamiin.
Leave a Reply