MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

MADU KELULUT SYAMILLE - TERBAIK UNTUK ANDA

We are an established Commercial Beekeeper of Kelulut Bee/Stingless Bee/Trigona Bee in Malaysia, producing the finest grade, high quality honey and propolis products that are rich in anti-oxidants, anti-fungal, anti-bacterial and anti-inflammatory. The honey is light in color with delicious sweet & sour fruit taste. These honey and propolis are naturally suitable to cure illnesses through traditional treatment methods such as diabetes mellifluous, stroke, hepatitis, cancer, hypertension, kidney stones, gout, cough, etc. In terms of nutritional value and benefit, it is very much better than the normal honey.

Pengedar produk Madu Kelulut jenama SYAMILLE dikehendaki untuk seluruh Malaysia. Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.


Untuk mendapatkan senarai Pengedar yang berdekatan, sila Hubungi PEJABAT KAMI 05-7520209.Madu dan propolis lebah kelulut yang kami keluarkan bermutu tinggi dan amat berkhasiat kerana lokasi ladang ternakan kami terletak bersebelahan hutan dara di pinggir Bukit Kati, Perak, yang diliputi oleh pelbagai jenis tumbuhan liar semulajadi dan tidak terdedah dengan pencemaran alam. Kami juga telah menanam berbagai jenis tumbuhan pokok buahan, hiasan lanskap dan teduhan yang dapat menambahkan lagi sumber makanan kepada lebah kelulut. Koloni kelulut hidup sendiri dengan menghisap semua jenis madu bunga yang terdapat di kawasan sekitarnya pada setiap waktu tanpa perlu diberi makan secara berjadual oleh penternak. Madu dan propolis kelulut kami telah diuji secara saintifik dan terbukti berkualiti tinggi dan mengandungi khasiat yang tinggi.

Bagi menjamin keaslian serta ketulenan madu dan propolis lebah kelulut kami, kerja-kerja penuaian, penyimpanan, pembungkusan dan pengedaran utama dikawal selia dan dilaksanakan sendiri oleh pihak pengurusan Syamille Agro Farm. Madu dan propolis lebah kelulut kami yang telah siap dibungkus boleh dibeli terus dari ladang ataupun melalui jaringan pengedar sah yang dilantik.

Madu kelulut kami adalah asli dan tulen, tidak diproses, tanpa bahan pengawet, tanpa bahan campuran dan tanpa bahan perisa mahupun bahan pewarna.Leave a Reply